Sök till projektgruppen!

rekryteringprojektgruppheader-02


Är du ingenjörsstudent och vill jobba för att fler tjejer ska hitta till ingenjörsyrket? Är du en fena på att utveckla hemsidor, gillar du att skriva eller är du duktig på att inspirera andra? Sök då till webbansvarig, PR-ansvarig eller bloggansvarig här på Womengineer och bli en del av vårt team!

 

WEBBANSVARIG
Om tjänsten
Som webbansvarig är det din uppgift att utveckla hemsidan. Detta kan innebära allt från att fixa buggar, lägga till nya funktioner och anpassa hemsidan för vår målgrupp och nytt innehåll. Det är du som bestämmer vad som går och inte går att genomföra på hemsidan och har stort utrymme för att implementera egna idéer och lösningar.

Vi söker dig som
Gärna har tidigare erfarenhet av webbutveckling så som WordPress och PHP. Det viktigaste är dock att du är nyfiken, självgående och tycker att det är roligt. Du ska gilla att hålla dig uppdaterad och tycka att det är roligt att komma på nya lösningar. Så länge intresset finns faller resten på plats så småningom!

 

PR-ANSVARIG
Om tjänsten
Som PR-ansvarig har du en helhetssyn på Womengineers kommunikation utåt och är en viktig spelare i att utveckla denna. Du sammanställer statistik från såväl sociala medier som besökstrafiken på hemsidan. Vidare kommunicerar du med externa aktörer och skriver pressreleaser, artiklar och liknande. Som PR-ansvarig är du även sammankallande för projektgruppens kommunikationsteam.

Vi söker dig som
Brinner för kommunikation! Du vill förmedla Womengineers budskap och kan formulera dig väl i tal och text. Dessutom tycker du att det är spännande med siffror och har lätt för att se mönster.

 

BLOGGANSVARIG
Om tjänsten
Som bloggansvarig ligger ditt största ansvar i att motivera och inspirera bloggarna. Dessutom är det upp till dig att rekrytera nya bloggare samt se till att hemsidan håller sig uppdaterad och att innehållet grundar sig till målgruppen. Som bloggansvarig är du även sammankallande för projektgruppens content-team.

Vi söker dig som
Brinner för att inspirera, coacha och vägleda andra! Du ska gärna tycka det är roligt att hålla dig uppdaterad inom innovation och teknik för att även själv kunna komma med förslag och idéer på spännande bloggämnen.


ANSÖK NU

Känner du att någon av posterna är som gjord för dig? Eller vill du tipsa om någon kompis som du tror skulle göra ett grymt jobb? Skicka då ett mejl och berätta varför. Söker du till PR-ansvarig ber vi dig även skicka in något du skrivit tidigare. Alla ansökningar och eventuella frågor skickas till info@womengineer.org så snart som möjligt då rekrytering sker löpande.
Viktigt att notera är att Womengineer är en ideell organisation och att alla poster därför är oavlönade. Dock kan vi av egen erfarenhet intyga att man får tillbaka mer än tillräckligt i form av upplevelser, lärdomar och fantastiska kontakter!

Vi ser fram emot din ansökan samt att få lära känna och välkomna just Dig till vårt härliga team!

2 kommentarer

Hejsan!
Jag undrar om ni har tillsatt posterna PR-ansvarig eller Blogg-ansvarig ännu? Jag vet att dom har legat ute ett tag men jag undrar om det fortfarande går att söka?
Tack på förhand,
Emelie Detert

Hej Emelie,

PR-ansvarig är ännu inte tillsatt dock är bloggansvarig det. Du är välkommen att söka till posten som PR-ansvarig till info@womengineer.org med bifogat CV och personligt brev.

Hoppas att vi hör från dig!
Vänlig hälsning,
Kjzal Kaldi
Projektledare

Kommentera