Här hittar du logotyper, artiklar och marknadsföringsmaterial för sociala medier för nedladdning. Womengineer förekommer dessutom regelbundet i media, och en del artiklar har vi länkat till nedan. Saknar du något, välkommen att kontakta oss!

LOGGOR

Logotyper för Womengineer och IGEday (PNG). Det är inte tillåtet att manipulera formen på logotyperna. För den ljusa och mörka IGEday logotypen, vänligen använd den logotyp som skapar bäst läsbarhet.

DIGITALT IGEday

Kvadratiskt promotioninlägg (PNG och MP4). Passar bra att använda i sociala medier t.ex Instagram eller Facebook.

Rektangulärt liggande promotioninlägg. (PNG) Passar bra att använda i sociala medier t.ex LinkedIn.

DIGITALT IGEday – Skolor

Kvadratiskt promotioninlägg (PNG). Passar bra att använda i sociala medier t.ex Instagram eller Facebook.

Beskrivande text till intranät:
Bli inspirerad av livet som ingenjör den 26 mars!
Vill du vara med att bidra till framtidens lösningar på dagens problem? Ingenjörsyrket är ett innovativt, värdeskapande yrke där du exempelvis kan vara med och bidra till att lösa dagens klimatproblem, bota sjukdomar, utveckla AI-teknik, planera stadsbilden, bli en ledare – skapa morgondagen! 

Nu har du som tjej och icke-binär i åldern 13-19 möjligheten att prova på ingenjörsyrket för en dag hos en av årets 53 medverkande IGEday-företag. Anmäl dig på womengineer.org senast den 12 mars och låt dig inspireras av ingenjörskonstens magi!”

PRINT

Posters som är mer lämpade att skriva ut och sätta upp på fysiska anslagstavlor (PDF). Det går självklart även bra att använda digitalt t.ex på ett intranät.

PRINTSkolor

Posters som är mer lämpade att skriva ut och sätta upp på fysiska anslagstavlor (PDF). Det går självklart även bra att använda digitalt t.ex på ett intranät.

Mer om IGEday

Fyra snabba frågor och svar som beskriver vad IGEday är för något (PDF).

Omnämnanden i media

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2010

2009