The Diversity Blog av Nicole

Vet du varför det finns så få kvinnliga ingenjörer? Gillar tjejer teknik? För att reda ut begreppen inom Diversity introducerar vi Nicole Stengård Tamms Diversity blogg.

Livet som ingenjörsstudent av Amanda

Ingenjör, vad gör egentligen en sådan? Vad innebär det att utbilda sig till ingenjör och vem börjar plugga till det? För att reda ut detta introducerar vi Amanda Axelssons blogg.

On the Road with Roos

På Roos on the Road bloggen kommer ni följa min resa till mitt examen. Vägen kommer gå förbi olika kurser, engagemang och till och med ett annat land! Till hösten är planen att jag åker på utbyte (håller tummarna att allt går som det borde) till Frankrike och jag tänker dokumentera mina erfarenheter.

”Decoding sustainability” med Ellen

Jag brinner för frågor kring vårt klimat. I min blogg kan Du läsa om den tekniska utvecklingens bidrag i arbetet mot ett hållbart samhälle. Jag är övertygad om att vi måste agera på olika plan för att lösa klimatkrisen.

Womengineerbloggen av Marie

Okunskap om vad en teknisk utbildning innebär, förlegade normer kopplat till teknik och en tro om att det ska vara för svårt har, under allt för många år, skapat ett kraftigt underskottet av kvinnliga ingenjörer. Det vill vi på Womengineer ändra på.

Här kan du se blogginlägg från våra tidigare influencers.