Blekinge Tekniska högskola profilerar sig mot digitalisering och hållbarhet. BTH har campus i Karlskrona och Karlshamn. Läs mer om BTH här och läs allt vi har relaterat till BTH här. Är du nyfiken på studentlivet på BTH kan du kolla in kårens hemsida här.

Chalmers utbildar inom teknik, naturvetenskap, sjöfart och arkitektur med fokus på en hållbar framtid. För att läsa mer om vilka utbildningar Chalmers erbjuder kan du titta här, är du nyfiken på studentlivet finner du kårens hemsida här. Våra inlägg som rör Chalmers finns här.


Högskolan Dalarna har campus i Falun och Borlänge och har ingenjörsutbildningar inom bygg, energi, ekonomi och maskin. Mer om dessa kan du läsa här och för info deras studentkår kan du gå in här. Våra inlägg om högskolan kan du hitta här.

Högskolan i Borås har 13 olika teknik- och ingenjörsutbildningar att välja på som du kan läsa om här. För att läsa mer om studentlivet i Borås kan du besöka kåren här.

Högskolan i Gävle erbjuder flera ingenjörsprogram som finns att läs om här. Gefle studentkår finns här och våra inlägg som handlar om Gävle kan du hitta här.

Högskolan i Halmstad bedriver ett flertal ingenjörsutbildningar, bland annat inom sina progilområden hälsoinnovation och smarta städer & samhällen. Du kan läsa mer om utbildningarna de erbjuder här, om deras studentkår här och hitta allt vi har om Högskolan i Halmstad här.

Högskolan i Skövde har bland annat fokus på digitalisering för hållbar utveckling. Deras teknik- och ingenjörsutbildningar finns att läsa om här. Om du är nyfiken på studentlivet finns Studentkåren i Skövde och våra sidor här.

Högskolan Kristianstad har som ledord närhet, öppenhet, jämställdhet och respekt. De erbjuder två ingenjörsutbildningar inom datateknik som finns att hitta här och studentkåren hittar du här. Våra inlägg om Högskolan Kristianstad finns här.

Högskolan Väst erbjuder ett antal olika ingenjörsutbildningar som går att läsa om här. Deras studentkår finns här och våra inlägg om Högskolan Väst hittar du här.

Jönköping University har ett fokus på internationalisering och entreprenörsanda. Deras tekniska högskola finns att läsa om här och studentkåren hittar du här. Våra sidor om JU finns här.

Karlstads Universitet har ett flertal olika ingenjörsutbildningar som finns att hitta här och en studentkårt som finns här. Våra sidor om universitetet finns här.

KTH är ett av Europas ledande tekniska universitet som har utbildningar till arkitekt, ingenjör och lärare. Dessa finns att läsa om här. Studentlivet på KTH kan du läsa om hos kåren här och våra sidor som rör KTH finns här.


LiU erbjuder ett antal olika utbildningar inom bland annat material, IT och hörsel. De har ett stort antal ingenjörsutbildningar som finns att läsa om här och en studentkår som skriver mer om studentlivet här. Våra inlägg som handlar om LiU finns här.

Linnéuniversitetet har sin bas i Småland och erbjuder ett antal olika ingenjörsprogram som du kan läsa om här. Deras studentkår, linnéstudenterna, hittar du här.

LTU har utbildningar inom teknik, ekonomi, samhälle, media, musik och lärare. Alla deras utbildningar finns att hitta här och deras studentkår finns här. Sidor relaterade till LTU hos oss finns här.

Lunds Tekniska Högskola har campus både i Lund och i Helsingborg. De har ett brett programutbud som du kan hitta här och studentliv som du kan läsa om här. Våra sidor som rör LTH finns här.

MDH har sina huvudcampus i Eskilstuna och Västerås, men även delcampus i Nyköping och Södertälje. De har flera olika ingenjörsprogram som du kan söka efter här och deras studentkår finns här. Våra sidor som rör MDH finns här.

Malmö Universitet erbjuder ett antal olika utbildningar, däribland ingenjörsprogram. De finns att söka efter här. Deras studentkår finner du här och våra sidor om Malmö Universitet finns här.

Mittuniversitetet finns i Sundsvall och Östersund och erbjuder några olika ingenjörsutbildningar. De finns att söka efter här och deras studentkårer finns här och här. Våra sidor om universitetet finns här.

Sveruges lantbruksuniversitet har fokus på hållbarhet, djur, natur, miljö och mat. SLU utbildar ingenjörer inom energi och miljö- & vattenteknik. De utbildar även trädgårdsingenjörer. Du kan läsa om deras utbildningar här och om deras studentkårer här. Våra sidor om SLU finns här.

Umeå Universitet erbjuder ett antal olika ingenjörsutbildningar som du kan hitta här. Deras studentkår finns här och våra sidor om UU finns här.

Uppsala Universitet har flera olika ingenjörsprogram i sin portfolio. De finns att läsa om här och deras studentkår går att hitta här. Våra sidor om Uppsala finns här.

Örebro Universitet har ett handfull ingenjörsutbildningar som finns att hitta här. Deras studentkår finns här och våra sidor om Örebro Universitet hittar du här.