Jag jobbade på midsommarafton. Arbetet slutade 21 och jag var inställd på att inte fira högtiden. Min kära kompis sa att jag borde ta bilen och köra fort som attans till Grebbestad för dom var ett gäng där och firade. Jag blev lite sugen, mycket sugen och två timmar senare var jag på plats!

bild 1

Jag var förkyld men när jag blir så pepp på något så bryr jag mig inte om sånna saker. Vilket självklart resulterar i en käftsmäll senare. Lördagen var ännu en trevlig dag. Vi var på tanumstrand afterbeach i det fina vädret. Gick upp på ett berg för att se utsikten, spelade minigolf, kollade på båtar, stugor, åt langos flera gånger om. Västkustupplevelsen i turistversion. Den nya upplevelsen för mig var att jag inte kunde prata. Jag hade tappat rösten helt och var den som bara stod och titta på hela tiden. Kunde nicka ja och nej eller peka. Jag som tyst??? Det finns ju inte på kartan, djup frustration…. Vi lurade folk att jag var stum på riktigt, det var lite kul med improviserat teckenspråk ;)

På söndagen hade jag feber och bestämde mig för att åka hem till min man för att bli ompysslad. Nu är jag hemma, i vår lägenhet där allt är som det ska. Jag är sjuk men lycklig, tyst men kunde inte önska att vara på någon annan plats.

bild 2bild 3

Detta härliga gäng visade mig runt i Grebbestadbild 4

Tanum strand afterbeach, go stämning
checklist2CHECK nr 1! nu när jag är sjuk och inte kan träna ska jag passa på att läsa skönlitteratur!

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *