Att det var så enkelt.

Nu vill jag ju absolut inte skryta eller så, men att säga att jag är ett geni är en underdrift.

Jag har alltid varit morgontrött, och när jag säger morgontrött, så menar jag på gränsen till medvetslös fram till klockan 16.00. Det har varit så svårt för mig att komma ur sängen att jag har gjort vad som helst för att bara få sova lite-lite grann till, vilket har gett mig imponerande snabba morgonrutiner (stavas ‘ingen frukost’). Hållbart och bra.

Men vad är det som ger en energi, when all else has failed?

 

 

Extremt långsökta referenser här idag, men har ni sett the Office när Michael berättar att han gillar att vakna till lukten av nystekt bacon och därför har en laddad smörgåsgrill vid sängen?

Om nej: se här.

Om ja: kolla igen.

Dra slutsats. Resultatet kan ses nedan. Tack vare detta hoppar jag upp ur min säng varje dag, nynnandes “Rööönnnerdal han skuttar med ett skratt ur sin sääääng…”, ler mot världen och äter en 20 minuters frukost.

(Eventuell negativ aspekt till solskenshistorian är att det inte är jättebra att hälla i sig en kopp svart kaffe på fastande mage. Men vad är väl det i jämförelse?)

Vidare! Som jag nämnt har jag flyttat! Jag trivs så himla bra, Delft är en sån gullig liten stad och här är utsikten från mitt vardagsrum:

 

Ja, det är ju inte en perfekt panorama men ni fattar grejen. Jag har också skaffat en regnjacka för cykelturer, kolla vad smidigt med en liten inbyggd regnkeps!

 

 

Dagens bonusbild är den här något excentriska marknadsföringen utanför en affär i närheten.

Ha det fint!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *