När jag flyttade till Lund för drygt 4 år sedan kände jag ett stort lugn (och såklart jag var jättenervös) inför att stanna i Lund de 5 närmsta åren. Jag är en sån person som gillar att ha de grova mallarna framåt någorlunda stadiga. Nu börjar min utbildningstid lida mot sitt slut och helt plötsligt står man där igen. 

Precis innan man gör ett val som påverkar ens närmaste framtid. Väger alla för och nackdelar. Tillslut vet man inte alls vad som är självklart och inte längre. 

Idag har jag haft en sådan dag, som liksom har varit en berg och dalbana i känslor och jag har hittat mig på ställen som berör väldigt mycket störe frågor än var jag är om exakt ett år. Snarare har jag funderat över var världen är om 50 år och min del i den utvecklingen. Inte konstigt att det blir svårt att veta när det finns så mycket annat som är oklart. 

Men efter telefonsamtal med kloka människor och när stormen lägger sig lite så känns allt ganska bra tillslut. Det löser sig och jag är väldigt lyckligt lottad trots allt. 

Framtiden är spännande!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *