Hej!

Idag tipsar jag om 5 appar man kan använda för en bättre, lite mer effektiv eller roligare, vardag! Detta är mina favoritappar och jag använder många av dem dagligen!

Headspace

Meditationsapp! Supernajs för de har väldigt korta sessioner så ursäkten ”jag har inte tid” fungerar inte, 10 minuter här eller där har alla. Den får dig att pausa, andas, känna efter hur du mår och hjälper dig in i ett lugnare mindset! Sen när du måste kötta plugg har du enklare att fokusera! De har också teman så just nu kör jag ett pack som heter Self-esteem, väldigt givande!

 

Moodnotes

Reflektionsapp! Du kan logga hur du mår och appen frågar frågor tillbaka som hjälper dig reflektera över varför du mår som du gör och vad som kan förbättras. Den hjälper dig att reflektera över dina tankar, handlingar och känslor samt komma till insikter kring dig själv.

 

Acast

Podcastapp! Ger mig all inspiration, nyheter, historier eller vad jag kan tänkas vela ha i öronen på väg till kontoret eller på löprundan. Mina favoriter är Invisibillia, The Upgrade by Lifehacker och Hidden Brain!

 

Nike Training

Träningsapp! Det finns inte alltid tid för att träna om man har fullt upp med livet och karriären, därför älskar jag denna app! Du kan browsa träningspass direkt i appen och hitta allt ifrån 10 minuters strechpass eller yogaövningar till 45 minuters coreträning. Perfekt om man vill träna hemma men inte har så mycket inspiration till vad man ska hitta på!

 

Meetup

Social app! Gå på roliga event och träffa personer som har samma intressen som du! Jag går jätteofta på designmeetups, ibland får man käk och nästan alltid får man lyssna på personer som håller föredrag om något ämne och sen mingla!

 

Vad är era favoritappar för att göra vardagen lite bättre?

Imorgon kommer Sofia skriva om “5 Böcker”, missa inte det på Sofias blogg Tisdagspeppen!

/Helena


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *