God kväll! Jag hoppas att allt är väl med er.

 

Just nu sitter jag hemma i mitt kök/vardagsrum/sovrum och lyssnar på radio. Jag ska alldeles strax laga lite middag, men jag tänkte att det kunde vara på sin plats med en liten uppdatering av bloggen.

 

Idag hade jag som sagt en föreläsning redan klockan 08.15, och efter det jobbade vi (som i jag och min labbgrupp) på vår laborationsrapport. Vid lunch var det informationsmöte för oss Kemi-Masterstudenter som stod på schemat, då vi redan nu ska välja kurser inför våren. Efter att ha kikat närmare på utbudet så har jag börjat tumma på idén om att byta inrikting..Hmm.  Ansökningarna ska vara inne senast den 16 oktober, och jag lovar att hålla er uppdaterade om ett dramatiskt byte av utbildning skulle bli produkten av mitt grubblande.

 

På väg hem från skolan passade jag på att ta några bilder av de två campus jag läser vid. På första bilden ser ni Biomedicinskt Centrum och på den tredje bilden ser ni Ångströmslaboratoriet. De ligger bara ett stenkast ifrån varandra, men generellt gäller att kurser som lutar åt biologihållet undervisas på BMC och kurser med mer teknik/fysik-inriktning undervisas i Ångströms-komplexet.

 

Just det! Jag hittade lite nypon när jag traskade hem och kom på att det skulle vara roligt att ge sig på att göra egen nyponsoppa. Jag har inte ätit nyponsoppa sedan jag var liten, så om det går vägen kanske jag får mig en välsmakande nostalgitripp i kombination med en ordentlig vitaminboost. Ni får önska mig lycka till..

 

Nej, nu är det banne mig dags för middag. Jag avslutar med att önska er en fortsatt trevlig kväll!

IMG_0598 4 IMG_0589 2 IMG_0591 2

IMG_0600


1 Comment

Vägval och nyponplockning – NyKvinna · October 6, 2017 at 7:08 am

[…] Senaste nytt från Womengineer: Vägval och nyponplockning […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *