I förrgår presenterade jag mitt examensarbete för min forskargrupp på avdelningen för miljökemi här på UFPR. Precis som majoriteten av alla människor som vandrar på denna planet blir jag oerhört nervös när det nalkas muntliga presentationer. Den här gången var det dock snäppet värre då jag dagarna innan domedagen bestämde mig för att jag ville genomföra min presentation på portugisiska.. Och så blev det.

 

Om man säger såhär: Jag sov knappt en blund natten innan, men såhär i efterhand är jag oerhört glad och stolt över att jag tog det där extra steget utanför min comfort zone. All nervositet och vånda fram till dess att det är genomfört kompenseras med en rejäl utdelning efteråt i form av ett ökat självförtroende. Värt varenda minut av förlorad sömn med andra ord.

 

I skrivande stund känner jag mig lite seg och sömnig. Jag har precis klickat iväg en hemtenta i Miljökemi och känner att det är dags för lite yoga nu såhär på kvällskvisten.

 

Det svider lite i mitt hjärta på grund av att jag missar midsommar i år, och jag vill därför be er som är på plats att fira för min räkning: Ät något extrakilo med jordgubbar och ta ett bonusvarv runt midsommarstången! Tack å hej!

 

presentation presentation2group3


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *