Hej igen bloggis!

Vi är fortfarande i full gång med förberedelserna inför Space Studies Program, som officiellt börjar på måndag! Deltagarna kommer dock redan på lördag, vilket gör att det är mycket att göra nu. Jag svarar på mejl om alla möjliga frågor, planerar event vi ska ha, försöker förhandla med baren intill att de ska ha öppet längre (vem stänger ens en bar 12:30), osv osv osv. Det är busy men kul!

Jag skrev i mitt förra inlägg att vi spelade in en introfilm till deltagarna, om ni vill se hur det blev kan ni följa den här länken! Det känns sjukt konstigt att verkligen representera International Space University. Liksom, min chef jobbar på NASA. Han som hade det här jobbet förra året har jobbat på NASA. Freaking alla jobbar på NASA, ESA, eller något annat coolt ställe! Och så får jag representera dem! Det är ju helt sjukt.

Idag har vi tagit gruppfoto av personalen framför Museum of the Moon. Det är ganska coolt, det är en 7 m i diameter stor uppblåsbar måne med ljussättning och musik och grejer som hänger i en av deras största salar.

_7S25625

Här är vi! :D

Igår spelade vi in en annan video som ska skickas till Buzz Aldrin. Han var den andra människan att gå på månen någonsin, och han är typ den coolaste mannen som lever idag (enligt mig). Det var meningen att han skulle komma hit, men han är 87 bast typ och klarade inte av resan längre! Synd. Så vi spelade in en video, där vi alla skulle säga typ “krya på dig” på våra förstaspråk. Om den publiceras snart kan jag länka den här också!

_7S25765

Bonusbild på coola Ilke som också är rymdingenjör!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *