Hej på er! Hur är det med er?

 

Jag ber om ursäkt för att jag varit frånvarande, men i stundens hetta när alla sju bollar är i luften samtidigt tvingades jag prioritera mina muntliga presentationer och labb-arbete framför bloggandet tyvärr. Nu är det ändå så väl att nästa vecka är min sista ordinarie vecka i skolan. Det nalkas både tentor och disputation för min del, men jag känner min laddad. Det är dock lite läskigt att jag ska disputera på portugisiska, i och med att mitt vokabulär av tekniska termer inte är riktigt så avancerat som jag önskar. Trots det känns det ändå som en utmaning jag vill ta mig an. Om jag inte testar så kommer jag ju aldrig få reda på om jag skulle klara av det.

 

Bilderna nedan visar som sagt lite hur min vardag sett ut de två senaste veckorna.  Snål som jag är så sitter jag mestadels och pluggar i labbet där det finns gränslös tillgång till cashewnötter, kaffe och trevligt umgänge. På den nedersta bilden finner ni de omtalade DGT-anordningarna. (Alltså de mackapärer jag jobbat med under mitt examensarbete).

 

I skrivande stund sitter jag och pluggar inför min tenta i kromatografi som jag ska skriva på tisdag. Jag känner mig förhållandevis lugn. Det är bara att plugga på!

 

Jag hoppas att ni som nu gått på ledighet har fått en riktigt fin start på sommaren. Glöm inte att alltid använda solskyddsfaktor även när det är molnigt! Det var allt för mig, tack å hej!

plugg

Processed with VSCO with c1 preset

Processed with VSCO with c1 preset

dgt


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *