Nu är en tid då många står inför vägskäl där man lämnar ett liv som man är van med för att börja på något helt nytt. Många tar i dagarna studenten och ska bestämma vad de vill gör framöver, andra har sökt drömutbildningen och väntar spänt på att få besked på om man kommit in och vissa laddar inför att lämna Sverige och ge sig ut på en utbytestermin. Jag står också där, med fötterna i två olika liv. För en vecka sedan la jag fram mitt exjobb och tog min civilingenjörsexamen. Stort, häftigt och kittlande läskigt! Nu lämnar jag studentlivet och hemstaden bakom mig för att börja ett nytt jobb, i en ny stad. Lika härligt som det är att ge sig in i något nytt, lika läskigt är det obekanta och att lämna det man känner till.

En klok tidigare womengineer-bloggare likställde det med att vända kapitel i en bok och belyste vikten av att vara sin egen författare. Jag ser så mycket fram emot att skriva nästa kapitel i min berättelse. Tyvärr innebär det också att jag inte längre kommer skriva blogginlägg här för Womengineer. Men min tid i föreningen är inte över för det. Jag har tagit plats i styrelsen och kommer fortsätta driva frågan om att få fler tjejer att upptäcka ingenjörsyrket, för det är verkligen en hjärtefråga för mig och något jag tycker är otroligt viktigt för individer och för hela samhället.

Tack för den här tiden och lycka till alla ni som också börjar ett nytt kapitel snart! Det är läskigt men det är också förbaskat roligt!

Stort kram!


1 Comment

Nya bloggare hos Womengineer! – Womengineer · June 17, 2017 at 3:59 pm

[…] också passa på att rikta ett stort TACK till Jenny Stenström som drivit den fantastiska bloggen In Control, men nu gör sig reda att gå vidare till nya äventyr, bland annat som ledamot i Womengineers […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *