Nu väntar årets mest smärtsamma veckor – den eviga längtan efter våren. Jag är så lättpåverkad av vädret och när det är oändligt monokromt grått så går det bara inte att övertyga mig själv att Fasta Tillståndets Fysik är en svinkul kurs. Det går inte, det tar bara stopp. Jag måste komma till bukt med detta. Tips?? Nu trycker jag i mig frukt och kaffe i mängder i hopp om förbättring.

 

Varvar plugg med att grotta ner mig i ren idioti… LÄNK!

 

Den här våren läser jag två kurser utöver mitt kandidatarbete – Fasta Tillståndets Fysik och Hållfasthetslära. Inte mina bästa ämnen, men Kex:et får väga upp för det. Det är så konstigt att jag har svårt att motivera mig själv till att plugga men gladeligen går till jobbet som är minst lika mentalt ansträngande? Jag tror att detta är ett tecken på att jag känner mig ordentligt klar med studierna. Nu är det bara att kämpa hela vägen fram till examen.

 

IMG_2135

Fasta tillståndets fysik…

 

Veckan shout-out går till min fina pojkvän som snällt meddelade att jag hade ett paket att hämta ut med hemligt innehåll… Och man blir ju glad när post-killen på Coop kommer ut med denna skönhet:

 

Bästa G!

Bästa G!

 

Anledning: Anti-depp i kombination med tidig Alla hjärtansdag-present. Så fint ju.

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *