Helt plötsligt var det fredag igen! Det är nästan löjligt vad fort dagarna passerar. Låt oss ta en titt på vad denna vecka har innefattat:

I måndags jobbade jag hela dagen. Just nu jobbar jag med ett stort projekt som ska levereras till kund om två veckor och det är mycket som ska klaffa – koden måste effektiviseras, inga beräkningar får vara fel och alla sista-minuten-ändringar ska implementeras. Men, tack vare mycket stöd från mina kollegor så kommer jag hinna i tid. Det känns så kul att vara på en arbetsplats som genomsyras av laganda.

IMG_1893 copy

I tisdags var jag som sagt på frukost med Malvina på en av Sveriges största banker. Det var spännande, och jag insåg att jag i nuläget inte är överdrivet intresserad av en karriär inom banking. Men det kan ju ändras? Det som däremot fångade min uppmärksamhet “Fin-tech” d.v.s. Financial Technology. Använder ni t.ex. Bank-id eller Tink? De faller in i den kategorin. Den branschen utforskar jag däremot gärna mer!

FullSizeRender

Tidig morgon på väg mot jobbet!

Onsdagen bjöd knappast på något spännande – en dag där jag fick mycket plugg gjort helt enkelt. Hann med lite egentid på gymmet och det var väl det. Försökte även strukturera upp vilka resor jag vill åka på i år. Portugal och Island lockar lite extra mycket!

I går, torsdag jobbade jag hela dagen men det var svårt att få jobb gjort. Möten avlöste varandra och sen var klockan vips tre och då var det dags för det traditionsenliga torsdagsfikat. Spola fram två timmar och kontoret förvandlades till en välutrustad förfest – det var dags för årets första AW. Detta var ett ypperligt tillfälle för mig att ta tag i ett av mina mål inför 2017 – att lära mig gilla öl. Det gick väl okej antar jag. Vid tio-tiden begav jag mig hemåt, med en folköl i kroppen, och konstaterade att detta mål blir tufft att nå.

Kaffemuggs-selfie

Idag då… Fredagsmorgonar är så mysiga tycker jag, jag går nämligen på pilates 8-9. Hela kroppen stärks och sträcks ut – en perfekt start på helgen. Sedan var det övning i Hållfasthetslära 10-12, lunch med en väninna 12-13 och sist men inte minst… Första mötet med handledaren för kandidatuppsatsen! Det konstaterades att vi hade ett mycket bra projekt och att vi låg långt många steg framför övriga studenter med samma uppsatsområde. YES! En klapp på axeln.

Ikväll väntar middag med pojkvännen på Bistro Bon följt av en sväng förbi antingen Urban Deli eller Nytorget 6. En välförtjänt dejtkväll nu när jul-lönen har trillat in! Ha en trevligt helg :)

Processed with VSCO with c1 preset

Nu säger Melker att det är dags för helg!!

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *