Det är över nu. Sista inlämning inlämnad och inga fler lektioner. Stunden jag både fasat över och längtat efter har kommit och min tid på universitetet är i det närmaste över. Nu väntar ett halvår med exjobb som en övergångsperiod mellan skolan och det verkliga livet. Jag kastas mellan att vara supertaggad på framtiden och allt spännande som ligger framför mig och att vara livrädd över ovissheten om vad som kommer skall. Hur kommer första jobbet vara? Kommer jag kunna det som förväntas av mig? Tänk om de, Gud förbjude, kommer på att jag inte längre kommer ihåg hur man gör en investeringskalkylering eller vad formeln för en hyperboloid är!

Framför allt känner jag ett stort unns av vemod över att behöva lämna det livet som legat mig så varmt om hjärtat. Studenttiden har verkligen varit fantastisk och jag avundas er som är precis i början eller har det framför er. Njut så mycket ni bara kan för vips står ni där jag är nu.

IMG_20160405_080646

Men ni blir inte av med mig riktigt än. Jag fortsätter skriva inlägg hela våren så ni kan följa mig under exjobbet och förhoppningsvis kan jag dela med mig av fler kloka tankar och erfarenheter!


1 Comment

Thea · December 22, 2016 at 10:14 am

Bra jobbat! Lycka till! Och tack för att du fortsätter dela med dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *