[one_half]Det här med att genomföra sina mål är inte lätt. De ska vara realistiska, man ska försöka påminna sig själv ofta och ha motivation för att förändra sina oflexibla vanor. Ofta får man läsa i målmedvetna artiklar, att det är större chans att lyckas med målen om man berättar det för andra. Jag valde att dela med mig av mina mål 2016 till er, främst för att motivera mig själv men också för att hoppas få inspirera. Det visade sig att det inte bara blev till er läsare här på Womengineer. En reporter på Svenska Dagbladet hittade inlägget och målet om att inte shoppa under 2016 blev till en del i en artikelserie om vanor. Snacka om att sätta press på att lyckas! Och undrar ni hur det har gått kan ni läsa det här. Men i korta drag så har jag inte lyckas med en nollvision för shopping, men det har blivit mindre än tidigare år, vilket är rätt steg för min vision om att minska konsumtionen.

svd-21-aug

SvD 21 aug

Det jag har lyckats med är målet att hitta glädjen till träningen igen. Det tog mig 8 månader att komma dit men nu är jag en stabil medlem på gymmet. Tidigare har jag både gått på gruppträningspass och hållit i dem, men nu ville jag fokusera på mig själv; jag har hittat till de fria vikterna. För att ens klara av att ta mig dit och försöka hålla motivationen uppe ville jag börja så enkelt som möjligt. Jag hittade ett, enligt styrkelabbet, väl beprövat och lovordar träningsprogram. Det bästa är att det bara är 3 ggr i veckan och innehåller 3 övningar per gång! Perfekt start och tar mindre än 1 timma. Jag har nu tränat i flera veckor och bland de bästa med att vara ny på gymmet igen är att det går fort att se resultat.

För första gången märker jag även en annan stor fördel med träningen, vilket nästan har blivit den bästa. När min hjärna tar totalstopp efter en hel dag har bara sömn fungerat för att nollställa den, men nu även träningen! Det är fantastiskt hur stor skillnad det är att fokusera på sin andning och kropp en stund. Även om det bara är några minuter med lättare träning också, så stort tips!

fil-000

Så här vacker kan man vara på gymmet! ;)

[/one_half]

 


1 Comment

Ellen · October 4, 2016 at 3:37 pm

Greta du är så mycket power :) diggar dig, du ger mig inspo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *