igeday-annons2

Vill du inspirera unga tjejer till tekniska utbildningar och samtidigt utveckla din ledarskapsförmåga? Womengineer söker nu en engagerad ingenjörsstudent till att leda projektet IGEday 2017!

OM TJÄNSTEN

Introduce a Girl to Engineering Day (IGEday) är ett årligt återkommande event som låter tjejer mellan 12 och 19 år prova på att vara ingenjör för en dag. Projektet syftar till att väcka ett teknikintresse hos tjejer och har fått mycket positiv respons både hos företag, i skolor och i media. Läs mer på www.igeday.com.

Som projektledare leder du IGEday-teamet framåt i arbetet med att planera, organisera och genomföra IGEday 2017. Du är IGEday:s ansikte utåt och arbetar för att ta fram samarbeten med företag och skolor genom att hålla möten med ditt team m.m. Dessutom ingår du i Womengineers projektgrupp.

I rollen som projektledare kommer du att få testa på vad det innebär att driva såväl långsiktiga som kortsiktiga projekt samt få möjlighet att bygga upp ett stort kontaktnät för din framtida karriär. Uppdraget ger stora möjligheter till utveckling på både ett professionellt och personligt plan. Det är ett utmärkt forum för att testa dina idéer och ger dig vana att nätverka professionellt samt sälja in IGEday och dig själv.

VI SÖKER DIG SOM

Studerar till ingenjör och vill vara drivande i utvecklingen för fler kvinnliga ingenjörer! Som person har du en färdighet att engagera andra och en sann entreprenörsanda. Vi tror att du som söker är social och utåtriktad. Vidare är du driven, strukturerad och har stark initiativförmåga.

OMFATTNING

Uppdragsperioden är juli 2016 – april 2017. Arbetsbelastningen är relativt jämn på ca 10-20%. IGEday är ett ideellt projekt och posten är därför oavlönad.

ANSÖK NU

Känner du att rollen är som gjord för dig? Skicka då ett mejl till oss på info@womengineer.org och berätta varför! Rekrytering sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

Team Womengineer/IGEday


1 Comment

Womengineer rekryterar! – Womengineer · May 25, 2016 at 2:43 pm

[…] Ingenjörsstudent med ledarpotential sökes! maj 25, 2016 […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *