En ny läsperiod har börjat! För min del slutade den gamla och började den nya riktigt dåligt. 10 dagar med influensa och 39-40 graders feber följt av 5 dagars sjukhusvistelse med dubbelsidig lunginflammation. BAAM! Jag missade en hel del. Som tur är går det mesta att lösa, bara man kommunicerar med rätt människor. Jag fick maila personen som var kursansvarig i Energieffektiva byggnader för att jag inte kunde lämna in en artikel i tid. Jag läste studiehandledningen för de nya kurserna och kontaktade föreläsarna för att ta reda på om jag missat något väldigt viktigt. Det viktigaste av allt var nog att jag kommunicerade med min läkare. Det var tal om sjukskrivning efter sjukhusvistelsen men efter en del diskussion kom vi fram till att universitetsstudier inte är fysiskt krävande och att mitt tillfrisknande inte låg i riskzonen så länge jag vilade under fritiden.

15 dagars frånvaro innebär såklart att jag ligger efter. Fortfarande. Som tur är så har jag pratat med kursansvarig i kursen Bränslen och hon var väldigt förstående. Kommunikation är så otroligt viktigt, vilket jag skrivit om här!

Mia


1 Comment

En blivande kvinnlig civilingenjörs vardag i bilder – Womengineer · March 6, 2016 at 3:54 pm

[…] en blomma jag fick efter att jag legat inne på sjukhus med dubbelsidig lunginflammation (läs mer här) och en del laptop bilder. Bilder på skolrelaterade saker är inte ovanligt för mig med tanke på […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *