Vi på fysik har en mastig tentaperiod att se fram emot. Fyra tentor… Tjohoo!! Har precis avverkat ett dagspass på Studentpalatset och är nu hemma, inhalerar en kaffe (typ, för måste dricka snabbt snabbt snabbt), lämnar skolväskan och byter om till promenadvänliga skor (har ju alltid klackar till vardags!). Ska nu iväg och träffa en tjejkompis, vi ska ta en promenad, handla mat och laga middag. Perfekt måndagseftermiddag/kväll efter 7 timmar framför skolböckerna!

Den här veckan är fortfarande “vanlig skolvecka” men jag är ledig idag och på onsdag + halva torsdag så jag smygstartar tentapluggadet. Det går ju alltid trögt i början men de två tentor jag hann skriva i Diff:en idag gick svinbra. Skönt att det någon gång går ens väg haha! Hörs snart igen!

Haha titta här förövrigt… Har nekat att jag har ett synfel sen jag gick i tvåan på gymnasiet och nu, NU tog jag mig samman att gå till optikern. Japp, synfel it is. OBS de orangea glasögonen är temporära!! Så jag bjuder er på en plugg-selfie från mitt andra hem – KTH biblioteket!

FullSizeRender


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *