Åh vilken känsla det är att inleda veckan utan några krav och förpliktelser! Tentorna är gjorda och sommarlovet har börjat.

 

Här har ni en bild jag knäppt lite fort innan jag lämnade ifrån mig mobiltelefonen när jag skulle skriva tentan i elkraften.

Här har ni en bild jag knäppt lite fort innan jag lämnade ifrån mig mobiltelefonen när jag skulle skriva tentan i elkraften. Jag har med mig vatten, kaffe, en smörgås (tentan fick mellan 9-14 vilket betyder att jag behöver fylla på med energi), godis, glasögon, minirälnare och en hel bunt med pennor, stift och sudd. 

En fråga man stöter på väldigt ofta efter att man har skrivit sina tentor är ”hur gick det?” och för mig är svaret alltid ”jag vet inte, vi får se”. Jag vill sällan spekulera i hur det gick. Jag brukar kunna skriva någonting på alla frågor men det betyder inte att jag får ihop nog med poäng för att bli godkänd. Ibland känns det som att jag skrivit för lite eller som om jag räknat fel och sedan visar det sig att jag fått en 4:a (näst högsta betyget). Det är helt enkelt väldigt svårt att veta, jag kan inte göra någonting åt min prestation såhär i efterhand och därför vill jag inte spekulera för mycket i hur det gick.

Mia


1 Comment

Vad ska du göra till hösten? · July 14, 2015 at 4:28 am

[…] har tidigare skrivit om att jag inte vill spekulera i hur det gått på tentor i inlägget Hur gick det? Nu vet jag, det gick bra. Jag är godkänd i båda kurserna! Det gick ett glädjerus igenom hela […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *