20150527_125141

Statyn “Catafalque”, eller som den även kallas “Den late studenten”, gjord av Sean Henry som ligger utanför Högskolan i Borås beskriver bra det jag längtar efter. Det ska bli skönt att få varva ned lite nu över sommaren!

 

Nu är jag nästan klar med alla mina tentor, slutpresentationer och uppsatsinlämningar. En enda individuell slutrapport i Industridesign kvarstår och sedan kan jag gå på sommarledighet! Det är helt galet vad tiden har gått fort. Tänk när denna uppsats är inlämnad är jag 1/3 högskoleingenjör! Fast… jag kanske inte är färdig med högskolestudier för det… det finns massor av spännande masters och magisterprogram jag redan nu har sneglat på. Får se hur jag känner när jag närmar mig examen om två år!

Jag skrev min tentamen i Konfektionsteknik i onsdags, och hade sedan min presentation på vår tältdesignuppgift i torsdags. Det var fantastiskt att se allas idéer och arbeten, flera av produkterna hade jag absolut kunnat köpa om de fanns ute i butik! Efter en lång vecka bestämde jag mig för att ta ledigt i helgen som var. I lördags var det “Andra lång dagen”, det var underbart att få dansa lite och hinna träffa lite vänner jag inte sett i tentabubblan.

Jag var inte den enda som ville dansa in våren.. det var smockat med folk ute!

Jag var inte den enda som ville dansa in sommaren.. det var smockat med folk ute!

 

På söndagen vankades det sedan “Majornaloppis”, en stor loppis i Majorna i Göteborg där vem som vill kan ta med sig ett bord och sälja prylar. Trots att vi gick runt ett bra tag köpte jag inget, men senare på eftermiddagen slog jag till på en underbar lunch i solen vid havet med vännerna!

Vegetarisk tapas!

Vegetarisk tapas!

 

Efter en ledig helg är jag nu stärkt för att attackera vårterminens sista uppgift… eller om vi säger såhär, så stärkt jag kan bli på slutet av terminen, det känns skönt att snart lägga uppgiften bakom mig så jag är så illa tvungen att skriva.

20150602_175822

Det har varit oerhört spännade att studera hur en kan genomföra en designprocess och arbeta med produktutveckling med hållbar utveckling i åtanke

 

Här får ni ett smakprov på den musik jag lyssnar på för att “keep up the good work” så att säga! Heja på alla er därute som också är i vårterminens slutskede!

// Lisa

 

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *