Första maj är här och så är även våren. Igår var det dags för Lunds kanske största (i varje fall mest studentikosa) evenemang: nämligen Valborg. För mig blev det ett, i Lundamått mätt, lugnt Valborgsfirande som inleddes runt niotiden. Jag var en av de 30 000 Valborgsfirare som hade begett mig till Stadsparken för att fira in våren. Jag och mina vänner stannade i parken till några timmar efter lunch, innan vi tröttnade och begav oss ut på jakt efter något att äta. Och tur var väl det, en dryg halvtimme efter att vi lämnat Stadsparken kom det ösregn som vi fruktade skulle dyka upp någon gång under dagen.

1200

Typisk syn i Stadsparken den siste april. Foto: sydsvenskan.se

På kvällen hade en kompis ordnat kubb-, volleyboll- och grillkväll i en park på LTH:s campus, och lagom till att volleybollspelarna servade för första gången tittade även solen fram – perfekt timing. Några av kvällens timmar spenderades där innan jag och två kompisar begav oss ut på lite andra äventyr.

Hur firade du siste april? Berätta i kommentarsfältet!

Kram
Kristina


ps. du har väl inte missat att jag denna vecka ansvarar för att uppdatera womengineers instagramkonto? du hittar oss @womengineer ds.


1 Comment

Mia · May 1, 2015 at 4:18 pm

Jag firade väldigt lungt hemma hos min mor med familjen. Vi grillade och umgicks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *