Greta-Mathieson_1

Mona Khoshoi

Vill du veta mer om vad man kan göra under ett sabbatsår eller kanske om hur det är att ha varit med i en talangtävling i USA? Då borde du läsa om Mona Khoshoi som just nu har ledigt från sina studier i Industriell ekonomiChalmers och arbetar som VD för Chalmers Teknologkonsulter under ett år.

Jag inspireras av människorna och hela konceptet. Det är helt fantastiskt hur många talangfulla människor som finns i bolaget. Tillsammans är vi en enorm pool med kompetens och kan göra mycket tillsammans.

 

Hon har också varit med och tävlat i talangtävlingen World Championship of Performing Arts i USA. Det är en talangtävling inom performing arts, där hon tävlade inom genren Soul & RnB.

Jag kom med genom att skicka in en show reel som är en video med olika klipp på uppträdanden jag gjort. Det var en fantastisk upplevelse och jag fick chansen att uppträda inför tungt branschfolk i Hollywood.

 

Hon finner inspiration i starka människor som lever ett balanserat liv och varje dag påverkar andra människor. När vi frågade henne vad hon hade för tips att ge till andra, svarade hon:

Ha inte för bråttom men tveka inte för mycket. Min syster brukar alltid säga ”Välj väg med hjärtat som kompass, inte nödvändigtvis för att det kommer leda dig rätt direkt men du kommer aldrig att ångra någonting och en vändplats leder så småningom till rätt väg”. Var inte rädd för att misslyckas och våga ta risker. Gör sånt som gör dig glad. Ångra ingenting och älta aldrig någonting som är historia utan blicka alltid framåt.

 

Vill du veta mer om Mona eller kanske mer tips om framtiden, kan du läsa hela hennes intervju HÄR


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *