Medan fler av oss sitter med tentaplugg så sitter jag med rapportskrivning och presentationsförberedelser. Det tar väldigt mycket tid då sida efter sida ska skrivas och granskas. Ord ska läggas ihop till meningar som förklarar och fångar intresset hos åhöraren. Bilder ska redigeras och filmsekvenser ska läggas ihop. Allt för att skapa en så fulländad rapport och presentation som möjligt.

rapport

 

Den där stora, skrämmande, slutpresentationen närmar sig och jag är en av de utvalda. Det är jag och en till som ska stå där framför alla presentera slutprodukten på fredag. Turligt nog är det här en slutprodukt jag är stolt över. Vi har gjort ett jättejobb och jag kommer kunna genomföra presentationen med ett leende på läpparna!

20150306_095858

Efter fredag är det tentaplugg som gäller. Då ska jag försöka klämma in allt om värme- och ventilationsteknik. Det är en kurs som blivit grovt försummad då den mesta av tiden och kraften gått åt dörrstängaren. Det blir så ibland. Ibland prioriterar man och ibland känns det lite knasigt i efterhand. Den här gången känns det okej. Man får välja. Man får lägga fokus på det man tycker är viktigt, roligt eller bara allmänt spännande!

Mia


1 Comment

Det här har jag gjort medan jag varit borta · July 12, 2015 at 6:44 am

[…] istället för att skriva rapporter och bygga dörrstängare jag arbetat och spenderat all min lediga tid med familjen. Vi har försökt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *