Undrar du hur det vore att studera vid Luleå tekniska universitet? I så fall tycker jag att du ska anmäla dig till ”Bli student för en dag” här! Då får du hänga med en student på skolan under en helt vanlig dag och se vad vi här uppe har att erbjuda. Det kanske är en bit att åka för många av er men man kan få hjälp med kostnaderna för resan, boende och mat.

LTU5

Du har möjlighet att skugga representanter från Civilingenjörsprogrammen i maskinteknik, väg- och vattenbyggnad, hållbar energiteknik, teknisk design, arkitektur, datateknik, naturresursteknik, industriell ekonomi, industriell miljö och processteknik, brand och öppen ingång. Det finns en hel del att välja på! Ni kan läsa mer om representanterna här. Jag kan meddela att tjejen som är ansvarig för Hållbar energiteknik går i min klass och är hur go som helst. När jag pratade med henne igår berättade hon att hon ser fram emot att få träffa nya skuggor och det gör jag med. Jag hoppas att ni tar chansen och kommer upp på besök!

Mia


1 Comment

Är du osäker på om du vill bli ingenjör? – Womengineer · March 29, 2016 at 10:16 am

[…] och om du är nyfiken på hur det är att plugga på Luleå tekniska universitet ska du läsa det här inlägget. Inriktningen jag har valt heter Hållbar energiteknik, eller HET som de också kallas, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *