Jag är mitt uppe i en tentapluggsvecka. Den här läsperioden skriver jag två tentor, en på fredag och en på lördag. Det känns sådär lagom trevligt. Jag föredrar att ha en eller två dagar mellan tentorna men nu är det som det är. Jag får acceptera situationen och försöka se det positiva i situationen. Hade jag till exempel haft en tenta redan på torsdag hade jag ju haft en dag mindre att plugga!

Förutom tentaplugget så är jag och min labbpartner i reglertekniken inne på rapportens slutskede. Vi ska sammanfatta flera veckors arbete, inklusive en självutvärdering (vad har du gjort, vad har du lärt dig mm,) i en fullständig rapport på maximalt 10 sidor. Det ni. BAAM!

Det är en hel del som ska avverkas innan veckan är slut. På måndag drar två nya kurser igång. Året har knappt börjat och jag känner mig redan lite matt. Turligt nog fick jag veta att jag klarade omtentan jag skrev just innan jul. Det kan jag leva på ett tag.

Det är mycket som ska göras nu!

Det är mycket som ska göras nu!

Det är lite såhär det är att läsa till ingenjör för mig. Medgångar och motgångar. Glädje och frustration. Stress och tillfredställelse. Det är lite som med livet i övrigt. Ibland är det roligt och ibland vill man bara ligga kvar i sängen. Och i slutändan är det ändå allt som oftast ens egen inställning som skapar upplevelsen!

Mia


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *