Vilken supervecka jag har haft!

Det är precis som att ha ätit en sådan där energibar med nötter och bär, choklad och torkad frukt, gojibär och andra superbär. (Eller som att gå på bikramyoga?) – En riktig energiboost med andra ord!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen – det bästa som finns med att vara borta är att komma hem. Den här gången “hem hem”. Om än bara för ett par dagar. Det har ändå hunnits med lunchteater, julshopping i Göteborg, julpynt, adventsmys och tid med nära och kära. Jag har druckit glögg och ätit pepparkakor. Och ätit fisk – i kontrast till den annars vardagliga maten schnitzel och döner…

Varje vinter anordnas en pepparkakshustävling i Kungsbacka där jag kommer ifrån. Jag röstade på 15-åriga Emblas mästerverk.

Varje år anordnas en pepparkakshustävling i Kungsbacka där jag kommer ifrån. Jag passade på att rösta på 15-åriga Emblas mästerverk.

December är min absoluta favoritmånad. Och nu är jag på väg tillbaka för tre decemberveckor i München. Vi får se hur många av de 30+ julmarknaderna i staden som hinner besökas. Och vad mer december månad har att bjuda på.

Glad första advent på er!

Johanna


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *