Måste ha stängt in mig i någon slags November rain kokong…. skrivkrampJag förstår inte hur ni gör tjejer! Vecka efter vecka levererar ni inlägg med tungt innehåll och bra statements. Har själv inte levererat ett vettigt inlägg på snart 3 veckor!!!!! Herre min dar i hela himlen. Det är helt svart. Så fort jag tar upp sidan försvinner orden. Känns precis som den gamla kanalbilden som sa piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip…….. Frustration frustration.

(Intalar mig själv för att komma ur denna onda spiral) Det måste inte alltid vara en slamdunk, ibland kan det vara pladder. Idag får ni pladder!

Jag sitter i bibliotekets skrymslen precis som Sofie och pluggar. Jag vill bara läsa, läsa och läsa men jag vill inte dela med mig av något….

Jag ligger hemma och funderar men jag vill inte berätta för någon vad jag tänker på…

November har vänt mig upp och ner.. Min kreativitet har flyttats från morgonkvisten till sent vid midnatt. Jag gillar inte att vara vaken efter 23.Då vill jag sova som en prinsessa och vakna 6 dagen efter för morgonträning… Därför får mina idéer heller ingen spelplan, de dyker upp, trängs bort (för jag vill sova) utan att förbrukas….

Får ta detta med en klackspark. Det går inte alltid att köra efter det planerade och önskade spåret. Nu är jag off track för en stund, och vet ni vad? Det är okej! :)

illbeback

 

/Ellen

 

 


3 Comments

Tove · November 13, 2014 at 4:56 am

Absolut är det okej! Själv har jag varit sjukt inaktiv de senaste fem veckorna och bara publicerat någon enstaka text (fram tills nu när inspirationen och tiden kommit igen). Skrivkrampen går över snart, promise :)

Mia · November 13, 2014 at 7:57 am

Ja det är okej att ha skrivkramp! Vi är inte mer än människor, och hösten tär på psyket för de flesta. Ta hand om dig, plugga och sov så mycket du behöver. Sedan kommer du tillbaka, starkare än någonsin!

Hösten tär på oss · November 18, 2014 at 11:52 am

[…] Liksom Ellen har jag på senare tid saknat inspiration till att skriva. Eller kanske saknat inspiration överhuvudtaget. Jag tror helt enkelt det är så, att hösten tär på oss. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *