Som tidigare utlovat tar jag mig nu också an Toves utmaning och delar med mig av mina fem snabba:

1. Jag är snarare en morgonmänniska än en kvällsmänniska. Jag älskar att vakna upp tidigt och känna att jag har hela dagen framför mig. På kvällen däremot kan jag ha svårt att hålla ögonen öppna…

2. Jag är något av en tidspessimist. Jag tycker om att vara ute i god tid och tror alltid att det ska ta längre tid än det faktiskt gör att ta sig från en punkt till en annan. Detta leder att jag oftast dyker upp för tidigt och istället tvingas vänta på alla andra. Vilket egentligen inte heller är så roligt, så varför jag inte lär mig kan man fråga sig.

3. Är det en talang jag alltid önskat att jag hade, så är det att kunna sjunga vackert.

Servetter

4. Annars är jag ganska kulturell av mig. Jag älskar att teckna, måla, pyssla, vika servetter, baka och dekorera. Dessutom tog jag pianolektioner under hela min uppväxt och var ett tag riktigt bra. Dessvärre har jag nuförtiden sällan tid för de här aktiviteterna. Eller jag tar mig sällan tid, rättare sagt. Vilket egentligen är ganska synd. Jag investerade till och med i ett digitalpiano för att kunna spela i mitt studentrum, men majoriteten av gångerna jag vidrör pianot är när jag ska damma av det. Ja ja, det fyller en funktion som en fin möbel i alla fall.

5. Jag skulle aldrig kunna bo i ett varmt land. Jag fungerar nämligen inte alls i för mycket värme och sol, utan får yrsel och huvudvärk. Fastän jag dricker tillräckligt mycket. Nej, ett land som Sverige passar alldeles utmärkt för mig. Lagom är bäst.

Trevlig helg på er!

Johanna


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *