Det är någonting magiskt med fredagar… Pirret i magen som infinner sig någon gång efter lunch gör det en aning svårare att koncentrera sig på föreläsningen – man ska ju få ta helg snart! Och oavsett vada man ska göra under helgen så bryter helgen av vardagslunkets enformiga cykel under två dagar, vilket jag tycker är skönt. Denna helg ska jag jobba så det blir inte så mycket ledig tid över till varken vänner, familj eller skola. Fiffigt nog har jag gjort mitt yttersta för att ta igen det under den gångna veckan istället. Vem är det egentligen som säger att man inte kan njuta av en långlunch på en torsdag? Har man håltimme så är det bara att passa på! Och varför ska man inte kunna ta ett glas vin efter skolan då och då? Det ryktas faktiskt om att man programmerar som bäst när man har 0,2 promille i blodet (fast det kan mycket väl vara en skröna bland alla data-männiksor…)

IMG_4133

Igår passade jag på att njuta av höstsolen med ett glas gott vin och trevligt sällskap

Idag spenderas dagen på Studentpalatset och sedan ska jag jobba till halv elva och hela morgondagen. Lite stressigt att inte hinna plugga så mycket som jag hade velat men i slutändan så löser det nog sig. Eftersom kommande vecka är lugn (väldigt få scehmalagda moment) så hinner jag beta av en del plugg idag och löpande under veckans gång. Dagens plan är i vart fall att jag ska beta av lite av den kommande veckans programmering (check!), matteuppgifter (check!) och skriva klart en kemi-inlämning som ska in på onsdag(?). Högt tempo gillas och det är faktiskt mer roligt än vad det är stressande att läsa olika kurser samtidigt (på juristlinjen var det en i taget som gällde). Blir man uttråkad av ett ämne är det bara att dyka in i ett annat. Effektivitet, ni vet? Vad ska ni göra i helgen?

ASC_2884

Tog mig tid att snäva ihop en stabil lördagsfrukost idag… Helg <3


1 Comment

Måndag morgon! · September 22, 2014 at 3:33 am

[…] är flera som pratat om fredagar och hur mycket vi uppskattar helgen. Men så hur är det med måndagar då? För mig är det väldigt dubbelt. Måndagar, för mig, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *