Det är några av oss på Womengineer som delat med sig av hemligheter om hur en kan få tid över till annat än plugg (Jessika och Ellen). Själv har jag filat på ett liknande inlägg i två veckor, men verkar inte bli tillräckligt effektiv för att få det klart :P

I alla fall… vad gör folk av den där tiden de får över efter skolan? Jag ska berätta!

Häromkvällen satt jag och Julia och räknade volymer på aggregat som bildas vid flockulering (på svenska: om du tar ett litet korn och klumpar samman det till flera stora korn, vad får du då?). Vi hade svårt för en uppgift och skickade ut en fråga på kursens gemensamma facebookgrupp. Det här fick vi till svar…

Skärmavbild 2014-09-17 kl. 21.22.08

Ja, nationsrundor (=pubrundor) är ju inte helt fel det heller! Glöm inte det, det är mer än okej att ta några öl mitt i veckan och slippa plugget några timmar :D

Skärmavbild 2014-09-17 kl. 21.39.27

Jag menar, jag hade lätt kunnat byta ut mina räkneuppgifter mot lite färgglatt hår och en öl igår kväll! (Om jag hade planerat annorlunda, alltså…)

Vad gör du när du inte pluggar?

/ Tove


3 Comments

Mia · September 18, 2014 at 3:37 am

När jag inte pluggar hänger jag framförallt med barnen och maken. Tillsammans brukar vi vara ute på skogsturer, spela spel, sitta hemma och läsa, se på tv , hälsar på mina föräldrar och syskon eller träna. Ibland försöker jag klämma in vänner och bekanta även om det inte går så bra då tiden inte riktigt vill räcka till. Dessutom ägnar jag ju en del tid åt att skriva inlägg till Womengineer ;)

Cissi · September 18, 2014 at 1:33 pm

När jag inte pluggar så jobbar jag. Eller så servar jag en pensionär, modell skruttig.

Men!
Just idag, efter jobbet, ska jag göra något helt annat. Något som inte har med kodning (stirrat på kod hela dagen), elektronik, fysik eller omvårdnad att göra. Jag ska på “Syjunta”. Peppnivån är hög.
Alltså verkligen hög. Sjukt pepp.
Ska dessutom få äta middag helt ensam innan (Ja, jag vet att det låter som ett märkligt önskemål men det ska bli fantastiskt att få välja en rätt som _jag_ gillar)!
Dessutom;
IMORGON SKA DALASINFONIETTAN SPELA I LUDVIKA!
Ja. Peppnivån är som sagt hög. ;-)

womengineer · September 18, 2014 at 5:15 pm

Mia: Det låter riktigt trevligt! Jag gör allt det där alldeles för sällan :)

Cissi: Åh, roligt! Lite avbrott i vardagen :) Jag vill också gå på syjunta (fast jag har iofs precis börjat i en bokklubb) och lyssna på dalaynfoniettan!!! Skicka rapport om hur bra de är så jag kan bli avundsjuk.

/ Tove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *