Just denna fredag glädjer mig av två anledningar. Dels för att det är fredag, vem gillar inte fredagar? Dels för att just denna fredag inte erbjuder föreläsningar eller andra schemalagda aktiviteter på skolan. Detta betyder att jag fick sovmorgon imorse (jag sov till 7) och att jag kan studera hemma.

Detta är en vanlig syn när jag pluggar hemma.

Detta är en vanlig syn när jag pluggar hemma.

Egentligen gillar jag att plugga på skolan. Jag lär mig väldigt mycket under föreläsningarna och det är både lärorikt och roligt att sitta med kurskamraterna och försöka lösa problemen tillsammans. Speciellt när man fastnat. Men ibland är det underbart att slippa åka buss och att få tänka själv. Variation mina vänner, variation. Det är lika viktigt när det kommer till studierna som med allting annat.

Ni kanske undrar hur det har gått med de där 8-timmars dagarna för mig? Jodå, igår gick jag back men det ska nog lösa sig. Jag har ställt in siktet mot en pluggfri helg!

Mia


2 Comments

Tove · September 13, 2014 at 3:55 am

Jag håller med, ibland vill jag inget annat än att plugga själv. Ibland längtar jag efter diskussionerna :)

På skolan, hemma eller på Leos lekland · September 15, 2014 at 10:20 am

[…] erbjuder en lektion idag. Jag velade några minuter innan jag bestämde mig för att det blir ännu en hemmapluggardag. Jag har koll den här delen av kursen och är redan halvvägs igenom dagens […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *