Det känns som att min sommar var längre än alla andras. Den avslutades i tisdags. Jag är därför lite sen med höstpeppen! Innan jag börjar med höstpeppen vill jag avsluta och sammanfatta sommaren.
checklist2


Learn basic portuguese: Jag kan presentera mig, fråga om klockan, fråga om vägen och räkna.

Final cut pro: Jag hade inte nog utrymme på min mac för att installera och köra igång programmet, därför godkänner jag för mig själv att det är okej att vänta med detta lärande.

Handstand 5 sec in control: SIR YES SIR i did it. Och ni ska höra hur ljudlöst det är, framsteg!

Skärmavbild 2014-09-04 kl. 13.59.13Read at least  least two books: Detta är nog mitt stoltaste achievement. Jag läste till och med tre böcker och jag njöt nästan! Det var i solstolarna i Italien, jag gissar att jag kan läsa när jag har lugn och ro omkring mig. 

inilabyrinten mari

Get a quality camera: Nej vet ni vad! Jag tyckte att det blev för dyrt och valde att inte prioritera det. Jag för nöja mig med min iphone och min lilla digitalkamera.

Som sagt ligger jag lite efter er andra som säkerligen börjat ny skola och startart den nya årstiden. Hoppas det går bra för er! Se till att sätta upp lite mål som ni vill uppnå, en kursplan för livet helt enkelt.

Kram kram, ha en fin dag!  från en extra glad fröken Ellen

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *