I måndags var det inskrivning klockan åtta på morgonen och jag är nu officiellt en KTH-student. Hittills känns det superbra och jag intalar mig att jag redan har fått kläm på balansen mellan skola och fritid, som KTH-studenter tycks ha. I går, efter en fullspäckad dag (föreläsningar och lektioner från 08-18) slog alla sektionslokaler upp sina dörrar för en så kallad n0llepubrunda. En festivalstämning stämning sänktes ner över KTH-campus och det kryllade av n0llan och overallbärande seniora studenter.

Mina nyfunna vänner och jag besökte Elektro, Flyg och Samhällsbyggnad där vi prövade oss på respektive sektions sektionsdrink. Eftersom vi skulle skriva klart en programmeringslabb samma kväll så tog vi varsin sektionsdrink på elektro, en öl på flyg och sedan begav vi oss till datorsalarna (som är öppna dygnet runt!). Två timmar senare blev vi klara med programmet och belönade oss med en sektionsdrink på Samhällsbyggnad. Det festliga med dessa drinkar är att de tycks ha en anknytning till sektionen. Elektros drink var min favorit; efter att den hade hällts upp i ett glas så doppade man en ledare i den och lät en ström gå igenom drycken i ett par sekunder. När man hade “laddat klart” så var det bara att våga sig på första sippen… Jag fick en så stark stöt att mitt huvud kastades tillbaka och man hörde hur det knäppte till. Lite läskigt, men helt klart ett måste! Dessutom fick man ett overallmärke som bevis på att man hade druckit drinken.

Det blev alltså sent igår men det är bara att dra sig upp ur sängen och göra sitt bästa för att bota den svagt pulserande huvudverken. I dag är det nämligen skola från 08 till kl 17 och därefter ska jag plugga på ett av mina favoritställen – Studentpalatset.

IMG_3920

Vi fick fina armband för pubrundan!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *