Eftersom att jag inte presenterat mig för er än tänker jag att det kanske är dags för det nu, men varenda gång någon frågar mig vem jag är blir jag liksom lite ställd. Jag är ju så mycket. Jag är kompisen Emelie, flickvännen Emelie, ingenjörsstudenten Emelie, dottern Emelie, systern Emelie, ja ni fattar. I det här fallet är det dock lite enklare, här är jag ingenjörsstudenten. Hon som alltid älskat matematik, teknik och programmering. Hon som alltid tänker att allt löser sig. Hon som älskar att vara uppe på nätterna och spela datorspel och såklart en himla massa mer.Data

Jag ska snart börja mitt tredje år på programmet jag älskar, på skolan jag älskar och i staden jag älskar (mina vänner säger att jag missbrukar det ordet men jag förstår inte alls vad dem menar…) – DatateknikChalmers tekniska högskola i Göteborg. Jag hoppas att ni kommer att känna precis likadant när ni väl börjat plugga, att ni hittat rätt. Om inte – byt program, skola eller stad. Det måste kännas rätt om man ska lägga ner så mycket tid och energi.

Förutom teknikprylar, programmering och datorspel älskar jag kläder, skor och väskor. Jag gillar också inredning och att resa men eftersom CSN struntar fullständigt i mina intressen blir det inte mycket pengar över till det. Just nu är ett av mina största intressen att spela Hearthstone, men om du frågar mig på torsdag har jag nog bytt till The Sims 4.

bild (1)

Framför datorn med mina älskade skor uppe på hyllan.

 


1 Comment

Johanna · August 30, 2014 at 3:21 pm

Älskar din skosamling. Har något liknande… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *