Medan många av er fortfarande har kul och njuter av sommarlovet, eller lär känna nya platser och nya människor i samband med Nolle-P, så sitter jag här och inser att allvaret har dragit igång. Det är nämligen så att en omtenta-P infaller strax innan de nya kurserna börjar och det är den perioden om upptar min tid. Jag pluggar inför den här omtentan och känslorna är blandade. Det är sällan kul att behöva göra en omtenta, och speciellt inte när man måste plugga inför den under de sista sommarveckorna. Samtidigt känns det helt ok. Omtentan är i Energiteknisk apparatteknik och det är en väldigt intressant kurs. Det känns som att jag kan det mesta och det är nästan som att jag får en mjukstart, det är som om jag värmer upp hjärnan inför höstterminen.

Jag är inte den enda som sitter och pluggar inför en omtenta. Befinner ni er på campus och speciellt kring biblioteken eller andra populära pluggställen och ser studenter nedsjunka i böcker kan ni passa på att ge dem ett extra leende. Många känner sig lite stressade och pressade veckan innan tentan och kan behöva lite uppmuntran!

study-hard

Mia


1 Comment

Ännu en morgon på bussen · August 25, 2014 at 5:53 am

[…] Nu används den till Womengineer, Ingenjörer utan gränser och lite sista minuten plugg inför tentan. Att ha en timmes resväg (enkel väg) till skolan är inte alltid roligt men med rätt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *