Nu har jag skrivit om varför Umeå är en fantastisk stad och varför Umeå Universitet är ett ypperligt universitet att studera vid, men egentligen spelar det ingen roll. Huvudsaken är att alla ni som drömmer om att bli ingenjörer i framtiden faktiskt tar det där klivet och tackar JA (..till era antagningsbesked på antagningen.se). Tvekar ni, står ni i valet och kvalet mellan att tacka ja till ekonom eller ingenjör kanske? För jag menar, vad tusan gör en ingenjör EGENTLIGEN? Den frågan ställde jag mig miljoner gånger innan jag började plugga, nu vet jag att det finns miljoner svar på den frågan. Jag tycker att det kan vara ett av de bästa argumenten för att Tacka JA till Ingenjör, möjligheterna är oändliga och begränsningarna ickebefintliga. Det är nämligen bara du som sätter gränserna.

DSC_0055

Här på Womengineer är vi ett gäng bloggare, som vill visa på hur en ingenjörsstudents vardag kan se ut, varierande, långtråkig och alldeles fantastisk. Vill du läsa om arbetslivet efter studierna kan du läsa alla intervjuer vi gjort med olika ingenjörer som inspirerar, läs om våra grymma förebilder här!

När du surfat klart här på Womengineer kan du klicka dig in på antagningen.se och tacka JA till att plugga ingenjör i höst, anywhere, bara du tar det där steget! Nu kör vi, mot HT-14 och framtiden!

/Jenny

 


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *