I morgon smäller det och jag kapitulerar snart – jag är så otroligt nervös. Vad som än står i beskedet i morgon så vet jag att det i slutändan blir bra. Ingenjör blir jag ju, frågan är bara inom vilket område. Ja ja, mer om det i ett senare skede när jag har ett definitivt svar på saken.

Det jag i vart fall ville tipsa er alla om är en riktigt bra hemsida som heter Bloglovin. Jag har under åren börjat följa en hel drös bloggar. Bloggarna är lättsam och inspirerande läsning och det blir på något sätt mer realistisk läsning än en tidning. Jag menar, de som skriver bloggarna utgår ju oftast från sig själva. Så, vad gör man när man har ett tjugotal bloggar att läsa, men inte kan ta sig tiden att surfa in på respektive blogg stup i kvarten? Jo. Man använder Bloglovin’, vilket är lite av bloggarnas motsvarighet till Instagram (som jag för övrigt också är fullkomligt beroende av). Flödet uppdateras i realtid och du ser vilka inägg du har läst – och inte läst. Det finns till och med en app för mobilen/surfplattan! Jag tycker i vart fall att det är världens fiffigaste grej – så in med er och följ oss på Womengineer vettja.

ASC_2848

In och följ, och när ni väl håller på med sociala medier så tycker jag att ni kan passa på att gilla oss på Facebook… Och även följa oss på Instagram!


2 Comments

Tove · July 10, 2014 at 6:39 pm

Bra tips! Själv gillar jag feedly. :)

A · July 10, 2014 at 8:41 pm

Likt Tove använder jag feedly och vill man ha en snabb och väldesignad rss läsare till Iphone/Ipad så är Reeder 2 en väldigt bra app (fungerar med feedly och många andra)! Sen tycker jag inte man bör sänka bloggarna till “lättsam” läsning, mycket bra text finns att läsa på bloggar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *