göteborg

På vägen hem från Göteborg lyssnade vi på P3 under hela bilfärden, vilket gav både inspiration och reflektion. Underbart med bra musik, intressanta program och människor som funderar över lika mycket som jag själv.

Veckans flipp

Att åka på konferens! Sjukt roligt att spendera dagarna tre med att prata med folk, lyssna på intressanta föreläsare, mingla, äta god mat och dansa hela natten. 20 effektiva möten under ett tak, vilket annars skulle tagit oss ungefär 20 dagar att hinna med.

Det är också underbart med företagsrepresentanter som är både professionella, personliga, roliga och seriösa. Och starka kvinnor som går upp på scenen och tar plats. Jag ser verkligen fram emot att bli en av dem!

Veckans flopp

Att sitta på intervju i fyra timmar. Fyra olika rum med intervjuare och chefer. Frågor om utbildning, jobb, drömmar, viljor, engagemang och intressen. Monologer, dialoger, samtal och diskussioner. För varje intervju blir jag mer och mer effektiv, och samtidigt mer och mer enkelspårig.

När jag kommer ut efter sista rummet känner jag mig som en mosad potatis, eller en fyrkantig låda med två bra egenskaper och två dåliga. Nog för att det är kul att prata om sig själv, men jag tycker nog ändå mer om att leva livet än att berätta om det.

/ Hannah


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *