Yes I canMåndag och ny vecka! Visst gillar vi måndagar, då är det en massa tid kvar av veckan att få allt som skall göras gjort typ.

Idag har vi suttit med en labb precis hela dagen. Umeå Universitet har solpaneler på ett tak kopplade till ett vattensystem, detta ihopsatt med en egen väderstation gör det väldigt lärorikt och ganska kul att titta och analysera soldata, när den liksom är tagen rakt utanför datasalarna. Nog för att Umeå ligger i Norrland och vi hade 8 (!) soltimmar i februari, men åndå. Det jäklades ganska bra mot slutet och när vi efter många om och men gav upp för att fortsätta imorgon kändes det rätt tungt. Men, nu så här med lite middag i magen och distans till Uni tror jag att jag vet vad som var galet. YES I CAN.

På mitt kylskåp sitter det en stor lapp från Positiva Kicken, som en reminder att alltid tänka positivt och tro på sig sjäv. Det låter kanske lite töntigt, men ni vet väl att det var så Johan Olsson vann femmilen förra året och OS-medaljerna i år? Starta en grym vecka nu, YES WE CAN!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *