choklad

Idag är det Choklad & kaffefestival i Uppsala, och jag är inte ett så stort fan av kaffe, men choklad är definitivt en favorit. Tänk er choklad med nötter, eller choklad med honung, choklad med salt eller chili eller lakrits eller jordgubbar… Det går att variera i all oändlig tid.

Och även om jag inte tycker om kaffe, så tror jag på kombinationen, för de har nämligen en hel del gemensamt. Framförallt används de båda i studentsammanhang när man pluggar till tentor, skriver tentor, försöker plugga till tentor, funderar över om man ska plugga till tenta, städar istället för att plugga till tentor eller lyssnar på musik och inbillar sig att man pluggar till tentor. Choklad & kaffefestivalen har till och med gjort en passande spellista med namnet Choklad & kaffemusik och vad kan passa bättre än soundtrack till livets höjdpunkter?

För choklad och kaffe är inte bara gott, det piggar upp, det ger en mer energi och i slutändan är man så kaffe- och sockerberoende att de behövs för att ens fungera normalt. Men det är ju bara tentaperiod några gånger om året, så jag hejar för mer kaffe och choklad och önskar dessutom alla lycka till med sina tentor!

/ Hannah


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *