Jag heter Sofie, många kallar mig Sos och vissa kallar mig Lilla Monstret.

DSC_0784

Jag är 23 år gammal men farligt nära 24. Stockholm är min hemstad men jag kallar även Frankrike, Singapore och Australien för ”hem” då jag bott på samtliga ställen en längre tid. I detta nu är dock Linköpings Universitet och närmare bestämt Campus Norrköping mitt hem. Här pluggar jag numera på mitt fjärde år. Jag tänkte försöka bli civilingenjör i Medieteknik. Därav älskar jag givetvis sociala medier men även musik, fotografering, skidåkning, äventyr, resor, mat och så klart studentlivet.

Jag tänker ungefär lika mycket som den här Maeuson Fergusson 7620 sprutar ut gräs. När flaket blir fullt så tror man att nu, nu är det färdig tänkt. Nej då töms det och kör sedan 40 varv till. Jag hoppas det är okej att jag tömmer av ”ett lass gräs” här då och då.

Nu är det inte så att jag vanligtvis sitter på youtube och tittar på skördemaskiner. Så här var det: I somras jobbade jag på DNB Finans som junior kredithandläggare. Ibland fick vi in låneförfrågningar angående objekt som vi absolut inte hade en susning om vad det var eller ännu mindre vad det skulle användas till. För att kunna göra en korrekt kreditbedömning använde vi youtube. När jag satt där vid mitt precis sådär olämpligt stökiga skrivbord i min snurrande stol med ”ergonomiskt” nackstöd och tittade på detta klipp tänkte jag direkt ”Det där är ju jag”.

Hoppas ni inte fann detta premiärinlägg allt för gräsligt (haha förlåt, jag var tvungen) och vill följa min berg-o-dalbana till vardag.

På återseende :)
//Sofie & Ronan

 


2 Comments

Web Killed The Video Star · December 4, 2013 at 9:21 pm

[…] jag vet ordet av har jag skenat iväg 20 år framåt i tiden (tänk gräsmaskinen från mitt första inlägg ). Vem gifter jag mig med? Kan jag få barn? Var kommer jag bo? Kommer jag vara lycklig? Kommer jag […]

Time To Say Goodbye [warning for emotion explosion] · December 28, 2014 at 8:05 pm

[…] just the way I am, all or nothing. I started my career as a Womengineer blogger with comparing my brain with a harvester – Thank God it only got better from there. I’ve shared many ups, downs & thoughts with […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *