1140x300

Womengineer har nyligen satt igång ett projekt, som liksom allt vi gör har som mål att inspirera fler tjejer till att välja en teknisk utbildning! Tanken är att unga tjejer ska få möjligheten att testa på vad en ingenjör gör genom workshops och “hands-on”-aktiviteter, och samtidigt träffa kvinnliga ingenjörer, direkt hos teknikföretagen och på högskolorna. Denna dag med tema ingenjörsskap kommer att gå av stapeln i slutet av februari. Vi har satt igång det här projektet tillsammans med en systerorganisation på Island, och jobbar på att få med fler länder för att göra detta till ett europeiskt event!

För att genomföra detta behöver vi Dig! Därför har du nu möjlighet att bli en del av vår projektgrupp för detta projekt som går under kodnamnet IGED. Vi letar efter tjejer, gärna ingenjörer eller ingenjörsstudenter, med erfarenhet av eller intresse för något av följande områden:

– Ekonomi, finansiering, spons
– Eventplanering
– Marknadsföring
– Företagskontakt
– Webb

Om du bara tycker det är kul att driva projekt, snacka med folk, jonglera idéer och få saker gjorda är du också varmt välkommen att söka! Skriv ihop ett brev om vem du är och vad du tror att du kan bidra med, och skicka till: info@womengineer.org . Skriv gärna “IGED Projektgrupp” på titelraden!

Vi är sjukt peppade och längtar efter att få sätta igång med detta på riktigt tillsammans med dig!

Hälsningar,
Womengineer
genom Katarina Stensson, Projektledare


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *