studentrum

Jag älskar både inredning och att ha ordning och reda. Dessutom tycker jag om när lägenheten är rymlig, full med färg och personlig. Och gärna utan att det kostar så mycket.

För som student har man inte jättemycket pengar och många flyttar hemifrån för första gången. Dessutom är inte heller studentrum direkt kända för att vara stora och rymliga. Men det finns massor sätt för att skapa ett trevligt hem där man både trivs och får plats med alla sina saker.

  • IKEA måste väl nämnas i den här kontexten. Billigt, stor variation och deras compact living underlättar varje students liv.
  • Blocket. Enkelt, billigt och roligt. Ett smart sätt att både sälja och köpa möbler och inredning. med lite tålamod kan du hitta det mesta.
  • Facebook – allt oftare är det någon som känner någon som känner någon och tillslut har du både en säng, soffa och bokhylla utan att investera ett öre.
  • Myrorna och second hand. Här finns både kläder, möbler, böcker och inspiration.
  • Anslagstavlor både i studentkorridorer, mataffärer och på universitetet. Här kan du hitta allt från kurslitteratur och möbler till en trevlig rumskompis!
  • NKÅhléns och CerveraÄven om du inte har råd med den där specialdesignade stolen eller en hel servis i samma färg, ska du aldrig sluta drömma. Ta inspiration, skapa eget och lägg till på önskelistan tills den dagen du fått jobb.

/ Hannah


1 Comment

Lovisa · September 14, 2013 at 12:24 pm

Bjussa.se är också ett bra ställe att leta på!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *