Jag har börjat femman! Jisses. Ett tag kändes det som att den dagen aldrig skulle komma.  Men skam den som ger sig. Fyra år av träget pluggande och nu är jag här – störst på skolan. Bortsätt från de som doktorerar och har sig förstås.

Min första skolvecka var väldigt lugn, precis som jag planerat och haft i huvudet hela sommaren. Som jag skrivit innan har jag ju läst sommarkurser vilket nu gör att jag kan ta det lite lugnare i höst än vad jag annars hade behövt. Vilket är himla bra eftersom jag dels jobbar extra och dels också måste ta tag i att söka exjobb snart!

Den första skolvecka började kanske egentligen redan förra lördagen för min del då vår studentmottagning slutade och jag som tack för tidigare engagemang fick gå på den avslutande finsittningen. Väldigt roligt, massa bra gyckel och kanongod mat.

bild-49Sedan fortsatte veckan med sektionspub på studentpuben vattentornet – också det väldigt trevligt.
Först på torsdagen hade jag min första sak på schemat. Då var det dags att få träffa min projektgrupp och även vår kund/beställare i kursen Multidisciplinärt Industriprojekt. Det är en kurs som i stort sett bara är ett enda stort projekt men med tvisten att det görs över programgränserna. I min grupp är vi två från min utbildning till Civilingenjör i Medieteknik, två från Grafisk Design och Kommunikation och en psykologstudent. Än så länge har vi inte kommit igång ordentligt och det är fortfarande lite luddigt vad vårt projekt egentligen går ut på men det ska bli väldigt spännande!
Sedan åkte jag till västkusten och hem till mina föräldrar i fredags och i morgon bär det tillbaka till Norrköping igen!

bild-50


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *