Foto: Jon Nyström

Foto: Jon Nyström

Vore det inte ganska häftigt att skriva en självbiografi? Eller att någon annan skrev en biografi om en? Lika mycket som jag kan drömma om att stå på scenen, längtar jag ibland efter att bli känd och berömd. Att jag ska ha gjort något stort och bra för världen. Något som jag verkligen är nöjd med. Att få skriva historia.

Men det är inte alltid så lätt att både bli känd, må bra, jobba med något jag trivs med, skapa jättecoola produkter, hinna träna, laga mat och allt annat som hör livet till. Och att någon dessutom uppå allt det här ska få för sig att skriva en biografi om mig, det är kanske för mycket begärt.

Men ingenting är omöjligt, dock är det ofta enklare att själv få saker gjorda än att vänta på att någon annan ska göra det åt en. Så innan jag blir 65 år, full av kunskap och med massor tid att skriva just min biografi, ska jag söka jobb och leva ett fantastiskt liv. I slutändan är det ändå vi själva som skapar vår historia. Oavsett om det är någon annan som skriver ner den eller inte.

Och till alla er som ska börja läsa till ingenjör i höst vill jag bara säga Grattis! Ni kommer ha en fantastisk utbildning framför er och jag ser fram emot att läsa era självbiografier när ni blir 65.

/ Hannah


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *