bild-46

Jag har här i dagarna också gått och fått sommarlov. Kändes så overkligt när jag gick ifrån tentasalen i onsdags. Hade bara fokuserat på tentorna och sedan när de väl var avklarade hade jag inte riktigt greppat att det betydde sommarlov. Nu några dagar senare börjar det dock sjunka in. Sommarlov. Så underbart härligt och välbehövt!

Tänk också att jag redan har gått fyra år på universitetet. Tiden har gått så fort! Kommer ihåg de som gick i slutet av sin utbildning när jag precis börjat som pratade om att tiden just skulle “gå så fort”. Kommer ihåg att jag tyckte det var lustigt och att jag inte alls trodde dem. Tänkte istället att det skulle kännas som en evighet att studera i fem år. Men nu håller jag helt och hållet med dem. En del av mig önskar att sista året kommer gå lika fort som de tidigare åren. Medan en annan del verkligen önskar att tiden kunde gå lite långsammare. Känner mig ännu inte redo att släppa allt roligt som kommer med studentlivet riktigt än.

Har för övrigt precis registrerat mig på mina sommarkurser. Ska i sommar studera både vid Umeå och Stockholms universitet. Stockholms universitet har till och med varit seriösa nog att skicka mig ett universitetskort. Kan kanske kännas lite onödigt med tanke på att jag bara ska läsa sommarkurser på distans. Men vem vet, kanske tar mig en tur förbi huvudstaden för att kopiera papper i deras bibliotek.

Nu ska jag gå och packa för i morgon åker jag med fyra vänner till varmare breddgrader! Ser framför mig hur jag de första dagarna kommer ligga lite som en strandad säl på stranden. Ska bli så galet gött! Glad sommar!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *