Det har onekligen gått i ett sedan jag bloggade senast. Det hela började förr förra torsdagen när syrran med pojkvän kom på besök, och avrundades i fredags då det var dags att fira Epsilons 10-års jubileum. Idag har jag äntligen tränat igen efter tre (!) dagars vila, eller ja, frånvaro från gymmet. Jag och Jutta har signat upp inför ett race tillsammans med Nike nästa helg så i morse bestämde jag mig för att träna lite inför det. Loppet går i Victoria Park som ligger precis här i närheten så tanken var att jag skulle springa 10 km där för att få en känsla för hur bra eller dålig jag är. Jag mätte därför upp en sträcka som skulle vara 10.5 km och begav mig i väg. Problemet var bara att jag sprang vilse och istället för att springa ett varv runt parken sprang jag i små cirklar. Det slutade med att jag var ute 1 h och 15 min, men i och med att jag inte har en aning om hur långt jag sprang, så har jag heller ingen som helst aning om vilken tid jag ska satsa på under loppet. Tränade för övrigt boxning igen tidigare i veckan och nu sitter krokarna där de ska. Planerar att köpa egna boxningshandskar  (har funnit ett par helrosa) så att jag kan börja sparras lite, det vore kul.

IMG_2829

Första kvällen var vi på Porterhouse som är mest känt för sitt stora utbud av öl. Hallonöl som ni ser på bilden fick till och med jag i mig. Det bästa av allt var dock att även Mården verkade nöjd med det här besöket. Alla bör undvika att äta mat här dock. Pommes frites som är vidrigt i sig självt blir inte direkt bättre av att inte vara genomfriterade.

IMG_2877

IMG_2862

På lördagen var vi på Science Museum. Det tyckte både Mården och jag var väldigt roligt. Syrran å andra sidan var ungefär lika road som när vi var där tillsammans sist. Tanken var att vi skulle gå till naturhistoriska, men det var en timmes kö där och noll på tekniska så vi droppade den idén. Flygplanet som ser ut som ett pappersflygplan här ovanför var det första att korsa Atlanten.

IMG_2900

LondonDungeon

På Söndagen besökte vi London Dungeon. Jag tror att både Marie och David gillade det. Jag hade av någon anledning förväntat mig lite mer historieberättande och mindre skrämselförsök. Enda gången pulsen gick upp något var i “Sweeney Todd-rummet”. Där började nämligen något att klämma mig på axeln. Till saken hör att rummet var kolsvart och att folk var knäpptysta. Men det visade sig ganska snart att det var Marie som behövde lite närhet. Slutet var i och för sig ganska roligt. Alla (som ville) blev nämligen hängda genom fritt fall i en berochdalbane-liknande sak. Beror naturligtvis på vad man föredrar men jag skulle inte rekommendera det här stället. Lägg pengarna på Tower of London istället.

IMG_2904

Marie “jag har en extra magsäck för dessert” Rasmussen på Byron Burgers. Helt ok ställe måste jag säga. Hamburgaren var god och de hade zuccini-pommes som alternativ side order som jag gillade.

IMG_2915

I måndags var det bank holiday här och till på köpet grymt väder. Jag bestämde därför löparträff med Jutta plus bf i Hyde Park. Så sjukt najs. När vi var klara la jag mig i gräset och lyssnade på musik för att sedan springa ett halvt varv till alldeles hög på endorfiner. Awesome.

IMG_2913 IMG_2912 IMG_2907 IMG_2938

I torsdags åkte jag och Jutta till Cambridge för att joina Amanda på en “Formal”. Det är en sittning de har varje torsdag där alla bär sina gowns (de där svarta rockarna). Kändes som att gå rakt in på Hogwarts. Maten var helt fruktansvärd. Det roligaste var egentligen alla väldigt random konversationer jag hade. En kille hade ett företag som hade ett botemedel mot jordnötsallergi medan någon annan forskade på hjärt- och kärlsjukdomar. Kände inte att jag hade sådär jättemycket att tillägga. Det där botemedlet kostade för övrigt 16000 pund och krävde nio behandlingar, om någon känner sig manad.

IMG_2991

I fredags kväll firade Epsilon sitt 10-års jubileum på Dim T. Maten var helt fantastisk. Det serverades Dim Sum hela kvällen, alltså dumplings, satay och räkor etc. och baren var öppen. Hit rekommenderar jag alla att gå oavsett om man gillar asiatiskt eller inte.

IMG_2980

Bild 2013-05-06 kl. 14.37

En ny vecka väntar och jag befinner mig i slutfasen av exjobbet. Jag har en bra idé om vad jag vill komma fram till och skrivandet rullar på. Känns dock riktigt tråkigt att jag snart måste lämna allt och alla, men sådant är livet.
/Lean
Categories: Lean Machine

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *