Igår var det ju som bekant helgdag vilket också betydde schemafri dag. Som jag skrivit innan betyder inte schemafri dag direkt samma sak som ledig dag. Men jag bestämde mig i alla fall för att det vore skönt att “ta ledigt” ändå. Ibland känner jag mig lite som en frilansare eller så i och med att jag själv bestämmer så mycket av min tid.

bild-27

Gårdagen spenderades därför på bästa sätt. Först åt jag frukost länge och gjorde pannkakor. Frukost är enligt mig helig. Dels för att jag utan frukost annars blir vrålhungrig vilket nästan direkt också medför att mitt tålamod försvinner och jag blir sur.
Dels också för att det är:
1. Gott
2. Ingen större press på att en måste försöka klämma in en tredjedel grönsaker
3. Det kräver ingen större fantasi. Till exempel är det okej att äta skinkmacka till frukost varje dag i veckan, medan det inte hade känts lika okej att äta tortellini varje middag

bild-28

Därefter åkte jag med min pojkvän hem till hans föräldrar. Där gav jag mig på försöket att springa en runda trots rejält skavsår. Hade laddat upp med skavsårsplåster och allt, men något skavsårsplåstertillverkarna måste ha missat är att fötter som är ute och springer svettas. Vilket medförde att jag efter ett par kilometer inte längre hade skavsårsplåstret på skavsåret längre.
Så om någon har ett tips på hur man på bästa sätt läker ledsna skavsår vore det väldigt uppskattat!

bild-26

bild-29

Med ett nu ännu värre skavsår placerade jag mig i solen resten av dagen, åt grillad mat och spelade boule. På det hela taget en fin dag!

Psst, det har även kommit upp en intervju med mig här där jag pratar om Womengineer!


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *